Peștele ciudat fotografiat zilele acestea

Peștele ciudat fotografiat zilele acestea
Un biolog marin din sudul Californiei a descoperit o creatură marină de dimensiuni impresionante: un pește uriaş, lung de cinci metri şi jumătate.
Pentru a-l trage la mal a fost nevoie de 16 persoane, iar cercetătorii de la Institutul Marin de pe Insula Catalina spun că este descoperirea vieţii lor, notează Daily Mail.
Descoperirea este cu atât mai neobișnuită cu cât acest tip ce pește, ramă, trăiește la peste 900 de metri adâncime. Peştele a fost găsit la aproximativ 10 metri adâncime şi 30 de kilometri distanţă de ţărm.
“Nu am văzut niciodată un pește atât de mare. Ultimul peste ramă pe care l-am văzut avea un metru lungime”, a spus Mark Waddington, cercetător marin.
Peştele găsit în California pare că a murit din cauze naturale, iar mostrele din ţesuturi, dar şi imaginile filmate cu leșul lui vor fi studiate de biologii de la Universitatea California.
Acest peste oceanic poate să ajungă la 15 metri lungime, fiind cel mai mare din lume. Se pare că el este sursă legendelor despre şerpii de mare.
Loading...

Cele mai vizualizate poze

Comentarii

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse)